Tuinverlichting

Zonder licht geen tuin!

Althans de helft van de tijd niet. Want de helft van onze tijd leven we in het donker en zien wij onze tuin dus niet. Met buitenverlichting geniet je het hele jaar door van je tuin. Of je nu binnen of buiten bent. Daarnaast is licht in de tuin praktisch én zorgt het voor een veilige woonomgeving.

tuinverlichting_2

Tuincreatie legt veel verlichting aan om de klant nog meer tuinplezier te bezorgen. Hiervoor hebben zij gekozen voor In-Lite verlichting. Voor een mooi verlichte tuin maak je eerst een lichtplan. Voor het slagen van het lichtplan is lichtbalans van belang. Meer informatie leest u ook in de brochure van in-lite.

Top 3 redenen voor buitenverlichting

 1. FUNCTIONEEL LICHT

  Licht is in de eerste plaats functioneel; het creëert immers meer zicht. Buiten­verlichting maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!

 2. SFEERVOL BUITENLEVEN

  ’s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden; op mooie dagen geniet je met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit huis een mooi verlichte tuin in kan kijken. Zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis.

 3. VEILIG MET LICHT

  Wist je dat tuinen zonder licht aantrekkelijker zijn voor inbrekers? Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Voldoende verlichting zorgt dus voor een veiligere woonomgeving.

Impressies gebruik tuinverlichting:

Garantie tuinverlichtingwarranty

In-lite besteedt veel aandacht aan de technische uitvoering van alle armaturen. Niet voor niets geeft in-lite vijf jaar garantie op armaturen en transformators.
Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kun je bij ons, Tuincreatie, aanspraak maken op de garantie. De aankoopbon of – factuur is je garantiebewijs, bewaar deze dus goed! Ook als blijkt dat een product niet gerepareerd kan worden, krijg je binnen de garantietermijn altijd een vervangend exemplaar. Mocht het gewenste model niet meer verkrijgbaar zijn dan bieden wij je een passend alternatief.

Dealer van in-lite buitenverlichting.

logo

Meer informatie over tuinverlichting:

Neem vrijblijvend contact op

Ontdek welke tuinverlichting het beste bij uw tuin past.

  Aanhef: heermevrouw

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.