Schellevis Beton

Al meer dan 75 jaar produceert Schellevis betonproducten voor uiteenlopende toepassingen. Het exclusieve productprogramma kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit.

Schellevis tegels zijn geïnspireerd door de natuur en danken de levendige uitstraling aan de unieke kleurnuances die na verloop van tijd hun ware karakter laten zien. De Schellevis tegels voor particulier of projectmatig gebruik spreken, zowel nationaal als internationaal, tot ieders verbeelding en hebben een grote bekendheid opgebouwd.

In de tuinbouwsector is Schellevis, dankzij jarenlange ervaring en marktkennis, de leverancier voor specifieke betonproducten voor de tuinbouw. Oplossingen die een verrassende bijdrage leveren aan de inrichting en efficiency van het tuinbouwbedrijf.

De geluidsisolerende wanden van Schellevis beantwoorden aan de hoge eisen die de maatschappij aan het leefklimaat stelt. De stapelbare en beplantbare elementen passen binnen ieder ecologisch decor en geven een extra dimensie aan een duurzame leefomgeving.

Impressie van producten van Schellevis Beton:

 schellevis_beton